Снимка: Нова тв
fallback

Поредните номинации във VIP Brother не поднесоха изненади и за зрителския вот ще се борят Иво Танев, Кичка Бодурова и Люси Иларионов.

Иво упся да настрои всички съквартиранти срещу себе си с поведението на сърдита примадона и желанието му непрекъснато да му се благодари за свършеното зад печката. Той събра най-много отрицателни гласове, но определено в тях личеше предимно лицемерие. Звездите се мотивираха с желанието му да напусне къщата и да види внучката си, докато самият Танев бе категоричен, че не е абдикирал.

Гъмов пък сравни поведението на тенора с това на дружинен председател, но трудно може да контролира толкова много играчи с изразено его.

Конфликтът между Люси и Ернестина също раздели на лагери живеещите в къщата, което се оказа решаващо и режисьорът да е заплашен с изгонване. Люси бе представен като хитрец и манипулатор от Иво Танев, който заяви, че така мислят и голяма част от останалите съквартиранти. Когато обаче трябваше явно да го покажат гласуваха само още трима, начело с Ернестина.

Актрисата пък лепна на Люси определението "посредственият Макиавели в Къщата", което със сигурност е затруднило някои съквартирантки какво въобще означава.

Много упреци за себе си чу и Кичка Бодурова, като нападките бяха предимно, че е голям егоист.

Тя напарави пореден опит да нападне дует Ритон на тема деца, но ще се върнат ли словесните престрелки между естрадните звезди ще се разбере тепърва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Ники

преди 8 години

Иво Танев съвсем се изложи. Просто вече няма накъде повече. Арогантността му беше насочена най-напред срещу Кичка, която обяви многократно за най-лошия човек в къщата, просто защото трябваше да е на страната на фалшиво силните, подкрепяни от Биг Брадър /Ритон, Ернестина и Гъмов, чиито груба преднамереност и език отвратиха хората/.Такъв примитивизъм никой не е очаквал от подобни публични личности. Изкуственият оптимизъм, "разочарованието от незабелязващите го" показват фалш и безсилие да изпъкне.

7

х

преди 8 години

имаше и дружинен председател(ученик),и дружинен ръководител(щатен)

6

иван

преди 8 години

Най големите интриганти и двуличници в къщата са ГЪМОВ и ЕРНЕСТИНА.Изпечени подлеци и мръсни играчи.Успяват да манупулират почти всички в къщата.Просто са отвратителни.

fallback